United Farmers

Peltolan Perhetilan kanoista valmistettuja siipiä parhaalla kastikkeella, Hodareita Liuksialan karitsabratwurstilla ja kastikkeella sekä Farmers munakkaita (lähimunista) amerikkalaiseen tyyliin sekä muita yllätysherkkuja lähiseudulta. 

 

Jäppilan Kievari

Timo ja Tiia Tissarin luotsaamasta katukeittiöstä voit ostaa ruoka-annoksia jotka pohjautuvat USA:n etelävaltioiden cajun makumaailmaan. Kaikki on alusta asti itse valmistettua, aina kastikkeita ja kuivamausteseoksia myöten.

 

Maaseutu Maistuu

Laitikkalainen pitopalveluyritys tarjoaa maukasta lähiruokaa puhtaista raaka-aineista. R3 festivaaleilla on mahdollista ostaa Katajan Lihan palvaamaa possua lisukkeineen.

 

Spiraaliperuna

Käsityönä valmistettuja herkullisia tuorejuureslastuja perunasta, bataatista ja punajuuresta. Kaikki lastut valmistetaan paikanpäällä ja ovat gluteenittomia maidottomia ja sopivat myös vegaaniruokavalioon.

 

Miss Ada

Miss Adalla on oma bistro ja leipomo Ylöjärvellä. Festivaaleilla he tarjoilevat Foodtruckistaan mm. tuorepastaa liha- tai kasvistäytteellä, salaatteja ja falafeleja. Tuorepasta on Miss Adan itse tekemää ja leivotaan Ylöjärven Vehnämyllyn jauhamista pastajauhoista.

 

Sarkasen tilan jäätelö

Sarkasen Jäätelön yrittäjä Elina Mäkinen tuo tuttuun tapaan festivaalivieraiden maisteltavaksi Pälkäneen Rautajärveltä oman tilan maidosta valmistettuja jäätelöitä.      

 

Heikkilän Juustola

Laitikkalalainen pienjuustola tarjoaa juustoherkkuja oman lypsykarjan maidosta jo vuodesta 1995. Tilalla valmistetaan hämäläisen pitojuuston ja leipäjuuston lisäksi myös kypsytettyjä juustoja.

 

Rönnvik

Rönnvikin viinitila on yksi suomen suurimmista ja palkituimmista viinitiloista. Pälkäneen Laitikkalassa sijaisevan tilan tuotteita on mahdollista ostaa festivaalin anniskelualueelta.

 

Olutpaja

Rönnvikin viinitilan yhteydessä toimivalta Olutpajalta tulee festivaaleille muutamia lähioluita nautittavaksi.

 

Raikunseudun Kyläyhdistyksen Lättykioski

Raikun kyläyhdistyksen lettukioskilta on mahdollista ostaa muurinpohjalettuja lisukkeineen. Tuotto käytetään lyhentämättömänä kyläyhdistyksen toiminnan tukemiseen.

 

R3 Cafe

Festivaalialueella toimivasta kahvilasta voit ostaa kahvia ja tuoretta pullaa.