Siipibaari - Atrian Perhetila

Atrian Perhetilan siipibaarista saa herkulliset siipiannokset SiipiWeikkojen kastikkeella. 

 

Jäppilan Kievari

Timo ja Tiia Tissarin luotsaamasta katukeittiöstä voit ostaa ruoka-annoksia jotka pohjautuvat USA:n etelävaltioiden cajun makumaailmaan. Kaikki on alusta asti itse valmistettua, aina kastikkeita ja kuivamausteseoksia myöten.

 

Karppilan Charolais

Kangasalan Tohkalassa sijaiseva Karppilan Charolais valmistaa oman tilan naudanlihasta makkaraa.

 

Raikunseudun Kyläyhdistyksen Lättykioski

Raikun kyläyhdistyksen lettukioskilta on mahdollista ostaa muurinpohjalettuja lisukkeineen. Tuotto käytetään lyhentämättömänä kyläyhdistyksen toiminnan tukemiseen.

 

Maaseutu Maistuu

Laitikkalainen pitopalveluyritys tarjoaa maukasta lähiruokaa puhtaista raaka-aineista. R3 festivaaleilla on mahdollista ostaa Katajan Lihan palvaamaa possua lisukkeineen.

 

Sarkasen tilan jäätelö

Sarkasen Jäätelön yrittäjä Elina Mäkinen tuo tuttuun tapaan festivaalivieraiden maisteltavaksi Pälkäneen Rautajärveltä oman tilan maidosta valmistettuja jäätelöitä.      

 

Heikkilän Juustola

Laitikkalalainen pienjuustola tarjoaa juustoherkkuja oman lypsykarjan maidosta jo vuodesta 1995. Tilalla valmistetaan hämäläisen pitojuuston ja leipäjuuston lisäksi myös kypsytettyjä juustoja.

 

Rönnvik

Rönnvikin viinitila on yksi suomen suurimmista ja palkituimmista viinitiloista. Pälkäneen Laitikkalassa sijaisevan tilan tuotteita on mahdollista ostaa festivaalin anniskelualueelta.

 

R3 Cafe

Festivaalialueella toimivasta kahvilasta voit ostaa kahvia ja tuoretta pullaa.