R3-festivaali 18.–19.8.2023.


R3-festival 18–19 August 2023.

Raikku Rokkaa ja Rakastaa

Ainutlaatuinen country rock -festivaali Raikku Rokkaa ja Rakastaa järjestetään Kangasalan Raikussa 18.–19.8.2023. R3-festivaalialue sijaitsee Peltolan tilan pihamaalla, henkeäsalpaavan kauniissa maalaismaisemassa järven rannalla.

Tapahtuma on myyty loppuun pe 18.8.2023 osalta, eikä lippuja saa enää portilta. Lauantaille lippuja on toistaiseksi saatavilla. Lippuja myydään ennakkoon ainoastaan sähköisesti Liveton lippuverkkokaupassa. Lippuja jää portille myytäväksi vain siinä tapauksessa, että niitä on festivaalipäivänä jäljellä.

R3-festivaali on kasvanut vuosien varrella yhdeksi kotimaan merkittävimmistä country rock -tapahtumista. Tapahtuma oli alkuvuosina enemmän bändin kaveripiirille ulkona soitettu treenikeikka kuin kolmen tuhannen vieraan täysmittainen festariviikonloppu. Festivaali järjestetään nyt 12. kerran.

Tänä vuonna esiintyjäkaarti on erityisen nimekäs. Perjantain pääesiintyjänä nähdään J. Karjalainen, jolle country-musiikki oli aikanaan sysäys koko uralle. Karjalaisen musiikissa on kautta aikain säilynyt juureva ote. Lauantaina pääesiintyjänä lavalle nousee laulaja-lauluntekijä, lukuisista hiteistään tunnettu viihdyttäjä Anssi Kela.

Perjantaina estradilla nähdään Karjalaisen lisäksi myös Hoedown, vuonna 2001 perustettu country-, blues- ja rockmusiikkiyhtye, tamperelainen kelttiläistä menoa tarjoileva Sorrowhearts ja Horsepowerin riveistä soolouraa tekevä Jykä Sirainen Bourbon Jam, jonka tuore levy julkaistiin maaliskuussa.

Lauantain menon takaavat Kelan lisäksi Soulmiehet – Sami Saari ja Jussu Pöyhönen. Soulmiesten ohjelmisto koostuu solistien omista, meille kaikille tutuista hiteistä, soulklassikoista ja uudesta tuoreesta materiaalista. Illan aikana kuullaan myös Creek Road Elevenin melodista southern-mausteista country rockia ja tapahtumajärjestäjien omaa yhtyettä Stilliä.

Tulevan elokuun festareille valmistuu uusi, kolmas esiintymislava, Chicken House Stage. Siellä kuullaan akustisia esityksiä trubaduureista kvartetteihin pitkin viikonloppua. Perjantaina uudella stagella esiintyvät Self Rising Flour, Stenari ja Irjala. Lauantaina Chicken House Stagelle nousevat Self Rising Flour, S4kua ja Gulf Stream Riders.

#r3festival #raikkurokkaajarakastaa #welcometothefarmr3 #raikku #visitkangasala #visittampere #visitfinland

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.


 

Seuraa meitä Facebookissa!
 

#r3festival #raikkurokkaajarakastaa #welcometothefarmr3 #raikkurocknlove

Yhteistyössä