INFO

Tervetuloa Raikku Rokkaa ja Rakastaa -festivaaleille!

Tämä sivu sisältää tärkeää tietoa R3-festivaalista. Jos et löydä etsimääsi, laita meille viestiä sähköpostilla info@r3festival.fi – vastaamme sinulle ja lisäämme puuttuvan tiedon myös näille sivuille.

Aukioloajat

Festivaalialue on avoinna pe 18.8.2023 klo 18.30–02.00 ja la 19.8.2023 klo 18.30–02.00.

Liput

Festivaaliliput ovat myynnissä ainoastaan sähköisesti Liveton lippuverkkokaupassa. Lippu on mahdollista maksaa myös ePassilla tai Smartum Pay kulttuuri- ja liikuntaedulla. Pääset lippuostoksille klikkaamalla tätä linkkiä. Sisäänpääsyn varmistamiseksi lippu kannattaa ostaa etukäteen, sillä lippuja on saatavilla tapahtumapäivinä portilta ainoastaan siinä tapauksessa, että niitä on jäljellä.

Päivitämme Facebook-sivuillamme viimeisimmän tiedon lipunmyyntitilanteesta.

Saapuminen 

Raikku Rokkaa ja Rakastaa festivaalialue sijaitsee Kangasalla Raikun kylässä Peltolan tilalla. Katso sijainti Google Mapsin kartalta »

Järjestämme non stop -kuljetuksen Kangasalan keskustasta R3-festivaalialueelle yhteistyössä Luopioisten Linjan kanssa. Ensimmäinen festarikuljetus lähtee molempina iltoina klo 18.00 Kangasalan keskustan bussilaiturialueelta kirjaston edestä (os. Onnikkatie) kohti Raikkua.

Bussit kulkevat non stopina välillä Kangasala–Raikku–Kangasala niin, että viimeinen bussi lähtee Raikusta Kangasalan keskustaan kello 02.00. Lipun hinta on verkkokaupasta ostettuna 8,50 euroa + 1,50 euron palvelumaksu, bussista 10 euroa (maksu ainoastaan käteisellä).

Lippu oikeuttaa kyytiin Kangasalta Raikkuun ja takaisin. Lippu tarkistetaan bussissa ja sen voi esittää kuljettajalle tulosteena tai kännykän ruudulta.

Bussi kulkee Lahdentietä. Kyytiin on mahdollista nousta ja jäädä pois virallisilla bussipysäkeillä. Hinta on sama riippumatta siitä, missä asiakas nousee kyytiin. Erillisiä yhden suunnan lippuja ei myydä.

Suosittelemme paikalle saapumista kimppakyydeillä tai taksilla. Festivaalialueen läheisyydessä on maksutonta pysäköintitilaa. Matkailuautolla pysäköinti yön yli ei ole mahdollista pysäköintialueilla.

Taksi Tampere asiakapalveluun voit soittaa p. 0100 4131 tai ladata etukäteen Taksi Tampereen sovelluksen. Lisätietoa sovelluksesta löydät tästä.

Jos pieni kävelymatka ei haittaa, festivaalialueelle pääsee alkuillasta myös bussilla reiteillä Tampere–Pälkäne ja Lahti–Tampere. Molempina tapatumailtoina kulkee yhdet bussivuorot. Kannattaa tutustua aikatauluihin Matkahuollon sivuilla. Bussista hypätään pois Tylkän th -nimisellä pysäkillä, josta on kahden kilometrin kävelymatka tapahtumapaikalle.

Helsinki-Vantaan ja Tampere-Pirkkalan lentokentät sijaitsevat kätevän ajomatkan päässä ja monet lentoyhtiöt liikennöivät ympäri maailman näille lentokentille.

Festareille on helppo tulla myös kävellen tai pyörällä. Muistathan heijastimen, sillä elokuun yöt ovat pimeitä! 

Majoitus

Jos saavut kauempaa ja haluat yöpyä Kangasalla, kannattaa majoitus varata ajoissa. Kangasalan keskustassa sijaitseva Hotelli Kuohu tarjoaa festivaalivieraille mahdollisuuden alennettuihin huonehintoihin 17.–19.8.2023: 2 hh 135 € yö koodilla r3festival2, 3 hh yö 165 € koodilla r3festival3 ja 4 hh 195 € yö koodilla r3festival4. Tarjous on voimassa niin kauan kuin huoneita riittää.

Muita alueen majoitusmahdollisuuksia voit etsiä täältä:

Visit Kangasala

Hotelli Aapiskukko

Sappeen Matkailukeskus

Festivaali- tai paikoitusalueilla ei ole mahdollista majoittua. 

Ruoka ja juoma 

Raikku Rokkaa ja Rakastaa -festivaali tarjoaa erinomaisen musiikin lisäksi myös laajan kattauksen monipuolista ruokaa alueen Food Gardenissa. Janoisille on alueella tarjolla anniskeluoikeuksin varustetut Lynx Bar, Myrsky Bar, Chicken House Bar ja Saluunateltta. 

Kulku pääportista

Alueelta poistuttaessa portilla pyydetään leima käteen, jotta alueelle voi saapua uudestaan. 

Turvallisuus

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa.

Tupakointi lavan edustalla on ehdottomasti kielletty.

Festivaalialueen portilla asiakkaille tehdään turvatarkastus, jolla halutaan varmistaa festivaalikävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys yleisötapahtumassa. Jättämällä kielletyt tavarat kotiin tai narikkaan nopeutat turvatarkastuksen toimintaa merkittävästi! 

Alueelle ei saa tuoda seuraavia esineitä tai asioita: sateenvarjot, lasi- ja muovipullot, tölkit (riippumatta sisällöstä), huumaavat aineet, ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, paksut ketjut, muut lyömäaseet, eläimet.

Alueelle saa tuoda tyhjän muovipullon.

Tupakointi on kielletty sisätiloissa ja teltoissa. 

Infopiste

Infopiste sijaitsee R3-Cafessa. Infossa on myytävänä sadetakkeja, ja sieltä löytyvät myös korvatulpat. 

Ensiapupiste

Alueella sijaitsee ensiapupiste.

Narikka

Vartioitu narikka sijaitsee lipunmyynnin vieressä porttien ulkopuolella. Narikkaan voi jättää tavaroita 1 €:n hintaan. Jokainen narikkakäynti maksaa erikseen. 

Fanituotemyynti

R3-Storessa myydään festarituotteita. Myynnissä on muun muassa R3-festivaalin tyyliin sopivia t-paitoja, lippiksiä, pipoja ja mukeja sekä bändien fanituotteita.

Maksukortti

Suosittelemme sähköisien maksuvälineiden käyttöä. Käteismaksu on mahdollinen vain osassa alueen anniskelupisteissä.

YhteistyössäSoita ›