INFO

Tervetuloa Raikku Rokkaa ja Rakastaa -festivaaleille!

Tämä sivu sisältää tärkeää tietoa R3-festivaalista. Jos et löydä etsimääsi, laita meille viestiä sähköpostilla info@r3festival.fi – vastaamme sinulle ja lisäämme puuttuvan tiedon myös näille sivuille.

Aukioloajat

Festivaalialue on avoinna pe 18.8.2023 klo 18.30–02.00 ja la 19.8.2023 klo 18.30–02.00. Tapahtuma on K18.

Ohjelma

PERJANTAI

The Stage
klo 19–19.55 The Finnish Highwaymen                
klo 21–22.30 J.Karjalainen
klo 23.30–00.30 Hoedown                

Saluunateltta
klo 20–20.55 Jykä Sirainen Bourbon Jam
klo 22.30–23.15 Sorrowhearts
klo 00.45–1.30  Sorrowhearts

Chicken House Stage
klo 18.40–01.30 Irjala, Self Rising Flour, Stenari

Festarialue
klo 20.30-23 Uncle John Duo

LAUANTAI

The Stage
klo 19–19.55 Still              
klo 21–22.15 Anssi Kela
klo 23.30–01.00 Soulmiehet – Sami Saari & Jussu Pöyhönen            

Saluunateltta
klo 20–20.55 Creek Road Eleven
klo 22.30–23.15 Sauerkraut7
klo 01–01.45 Sauerkraut7

Chicken House Stage
klo 18.40–01.30 ISelf Rising Flour, S4kua duo, Gulf Stream Riders    

Festarialue
klo 18.30-22 Uncle John Duo

Liput

Festivaaliliput ovat myynnissä ainoastaan sähköisesti Liveton lippuverkkokaupassa. Lippu on mahdollista maksaa myös ePassilla tai Smartum Pay kulttuuri- ja liikuntaedulla. Pääset lippuostoksille klikkaamalla tätä linkkiä.

Tapahtuma on myyty loppuun pe 18.8.2023 osalta, eikä lippuja saa tapahtumapäivänä enää portilta. Lauantaille lippuja on toistaiseksi saatavilla.

Saapuminen 

Raikku Rokkaa ja Rakastaa festivaalialue sijaitsee Kangasalla Raikun kylässä Peltolan tilalla. Katso sijainti Google Mapsin kartalta »

Järjestämme non stop -kuljetuksen Kangasalan keskustasta R3-festivaalialueelle yhteistyössä Luopioisten Linjan kanssa. Ensimmäinen festarikuljetus lähtee molempina iltoina klo 18.00 Kangasalan keskustan bussilaiturialueelta kirjaston edestä (os. Onnikkatie) kohti Raikkua.

Bussit kulkevat non stopina välillä Kangasala–Raikku–Kangasala niin, että viimeinen bussi lähtee Raikusta Kangasalan keskustaan kello 02.00. Lipun hinta on verkkokaupasta ostettuna 8,50 euroa + 1,50 euron palvelumaksu, bussista 10 euroa (maksu ainoastaan käteisellä).

Lippu oikeuttaa kyytiin Kangasalta Raikkuun ja takaisin. Lippu tarkistetaan bussissa ja sen voi esittää kuljettajalle tulosteena tai kännykän ruudulta.

Bussi kulkee Lahdentietä. Kyytiin on mahdollista nousta ja jäädä pois virallisilla bussipysäkeillä. Menomatkalla bussi ajaa ylös Huutijärven rampista ja poimii matkustajat kyytiin rampin päällä olevalta bussipysäkiltä. Hinta on sama riippumatta siitä, missä asiakas nousee kyytiin. Erillisiä yhden suunnan lippuja ei myydä.

Suosittelemme paikalle saapumista kimppakyydeillä tai taksilla. Festivaalialueen läheisyydessä on maksutonta pysäköintitilaa. Matkailuautolla pysäköinti yön yli ei ole mahdollista pysäköintialueilla.

Takseja voi tilata eri palveluntuottajien kautta. Tässä yhteystiedot muutamille taksitoimijoille:

Taksi Tampere, p. 0100 4131, taksin voi tilata myös sovelluksen kautta.
Mansen Taksi, p. 044 744 6400, taksin ennakkotilaus tällä lomakkeella.
Sahalahden Taksipalvelu, p. 050 595 0225
Tatsilla, p. 0100 3040, taksin voi tilata myös sovelluksen kautta.
Valtakunnallinen taksintilauspalvelu Valopilkku toimii sovelluksen kautta myös Tampereen seudulla.

Jos pieni kävelymatka ei haittaa, festivaalialueelle pääsee alkuillasta myös bussilla reiteillä Tampere–Pälkäne ja Lahti–Tampere. Molempina tapatumailtoina kulkee yhdet bussivuorot. Kannattaa tutustua aikatauluihin Matkahuollon sivuilla. Bussista hypätään pois Tylkän th -nimisellä pysäkillä, josta on kahden kilometrin kävelymatka tapahtumapaikalle.

Helsinki-Vantaan ja Tampere-Pirkkalan lentokentät sijaitsevat kätevän ajomatkan päässä ja monet lentoyhtiöt liikennöivät ympäri maailman näille lentokentille.

Festareille on helppo tulla myös kävellen tai pyörällä. Muistathan heijastimen, sillä elokuun yöt ovat pimeitä! 

Esteettömyys

Festivaali järjestetään maatilan pihapiirissä, jossa on erilaisia maastonmuotoja. R3 Cafen edustalla on kuitenkin terassi, josta pyörätuolilla liikkuvien on mahdollista seurata päälavan konsertteja. Myös Saluunatelttaan ja Chicken House Bariin on esteetön kulku. Alueella on paljon tuoleja ja penkkejä, joten levähtäminen on mahdollista.

R3 Cafen vessa on esteetön.

Majoitus

Lisätietoa majoitusmahdollisuuksista löydät erilliseltä majoitussivulta.

Ruoka ja juoma 

Raikku Rokkaa ja Rakastaa -festivaali tarjoaa erinomaisen musiikin lisäksi myös laajan kattauksen monipuolista ruokaa alueen Food Gardenissa. Janoisille on alueella tarjolla anniskeluoikeuksin varustetut Lynx Bar, Myrsky Bar, Chicken House Bar ja Saluunateltta. 

Kulku pääportista

Alueelta poistuttaessa portilla pyydetään leima käteen, jotta alueelle voi saapua uudestaan. 

Turvallisuus

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa.

Tupakointi lavan edustalla, sisätiloissa ja teltassa on ehdottomasti kielletty. Tupakoinnille on osoitettu festivaalialueella oma alueensa.

Festivaalialueen portilla asiakkaille tehdään turvatarkastus, jolla halutaan varmistaa festivaalikävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys yleisötapahtumassa. Jättämällä kielletyt tavarat kotiin tai narikkaan nopeutat turvatarkastuksen toimintaa merkittävästi! 

Alueelle ei saa tuoda seuraavia esineitä tai asioita: sateenvarjot, lasi- ja muovipullot, tölkit (riippumatta sisällöstä), huumaavat aineet, ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, paksut ketjut, muut lyömäaseet, eläimet.

Alueelle saa tuoda tyhjän muovipullon.

Infopiste

Infopiste sijaitsee R3-Cafessa. Infossa on myytävänä sadetakkeja, ja sieltä löytyvät myös korvatulpat. 

Ensiapupiste

Alueella sijaitsee ensiapupiste.

Narikka

Vartioitu narikka sijaitsee lipunmyynnin vieressä porttien ulkopuolella. Narikkaan voi jättää tavaroita 1 €:n hintaan. Jokainen narikkakäynti maksaa erikseen. 

Fanituotemyynti

R3-Storessa myydään festarituotteita. Myynnissä on muun muassa R3-festivaalin tyyliin sopivia t-paitoja, lippiksiä, pipoja ja mukeja sekä bändien fanituotteita.

Maksuvälineet

Huomioithan, että käteinen raha käy maksuvälineenä festivaalialueella vain kahdessa anniskelupisteessä (R3 Cafe ja Chicken House Bar).

Löytötavarat

Löytötavarat toimitetaan illan aikana R3 Cafeeseen.

Yhteistyössä